Bluetooth® kompatibilitás

Mobil eszközeit biztonságosan és kényelmesen szeretné az autóban használni?

További információt talál a hívás kihangosításról, zenehallgatásról és egyéb lehetőségekről.

Kompatibilis mobiltelefonok

OPEL Insignia.

A csúcstechnológiás Ötajtós.

Az Opel Insignia a kifinomult, sportos megjelenést ötvözi az öt ajtó célszerűségével. Csúcsmodern műszaki és technológiai megoldásai dinamikus teljesítménnyel ruházzák fel az autót, a kimagaslóan rugalmas belső kialakítás mellett. Kivételesen környezetbarát ecoFLEX motorok segítenek védeni a környezetet, míg a prémium minőségű kidolgozás az Ön befektetésének értékét segít megőrizni. Lássuk, mi teszi olyan különlegessé.

 

  • Élvonalbeli formavilág
  • Kényeztető komfort
  • Teljes körű vezetőtámogatás
  • Továbbfejlesztett információs és szórakoztató rendszer
  • Lenyűgöző vezetési dinamika
  • Kiemelkedő biztonság

Enlarge

Inspiráló, igényes és kifinomult

Remek megjelenésű, élvezet vezetni és sokoldalúan praktikus – az Insignia könnyedén viszi az üzlettel, a családdal és a szabadidővel járó terheket.


Enlarge

Stílusos kényelem a részletekben is

Lendületes vonalak és minőségi tapintású anyagok, ergonómiával párosulva, hogy minden az Ön keze ügyében és szeme előtt legyen. Üdvözöljük az ötajtós Insignia belső terében, ahol bárhol is üljön, mindig első osztályon érezheti magát.


Enlarge

360°-os támogatás

A kontroll kulcsfontosságú – bárhol és bármikor kerüljön is vészhelyzetbe, az Insignia készen áll, hogy kimentse Önt belőle. Fedezze fel a védelmező, kényelmet nyújtó és dinamikát fokozó technikát.


Enlarge

Erő és vezérlés

Az Insignia dinamikája messze felülmúlja a kategóriájában megszokottat. A kivételes kezelhetőség és az erős motorok kombinációjának köszönhetően lenyűgöző vezetési élményt nyújt.


Enlarge

Biztosabb és még biztonságosabb

A köddel, esővel vagy hóval érkező rossz időjárás az élet része. Az Insignia ezért kombinálja az aktív és passzív biztonsági rendszereket megnyugtató vezetéstámogató rendszerekkel és kiváló útfekvéssel.


Enlarge

Testre szabott információk

Önnel és Önért továbbfejlesztett technika áttekinthetően megjelenítve, könnyen elérhetően és használhatóan. Az Opel Insignia infotainment rendszere részletes információkat és ösztönös vezérlést biztosít.


Ötajtós Opel Insignia – Következő lépések
Következő lépések

További információk az ötajtós Opel Insigniáról