Ötajtós Opel Insignia – Formatervezés

Tesztvezetés

Egy tesztvezetés többet mond ezer képnél. Kattintson ide, és próbálja ki, milyen a valóságban.

Kérjen időpontot tesztvezetésre

Hasznos linkek

ÖSSZETÉVESZTHETETLENÜL INSIGNIA.

A kiváló formatervezés egyik legerősebb, legkönnyebben felismerhető jegye a kifinomultság. Fedezze fel, hogy ez mit jelent a valóságban, és merüljön el a művészi kialakítású vonalak és a magas színvonalú autóbelső világában.

Enlarge

Külső formatervezés

Az első hűtőrács hangsúlyosabb megjelenésű, a króm elemek pedig épp csak egy kicsit markánsabbak. Stílusosabbak lettek a fényszórók és az alacsonyan elhelyezkedő ködlámpák is. Insignia. Vagány és klasszikus.

 

Szembeszökő részletekkel, például szép formájú fényszórókkal, ledes hátsó lámpákkal, jellegzetes szárny formájú Opel nappali menetfényekkel és penge alakú oldaldíszlécekkel hangsúlyozott modern, áramló stílus tartja frissen az Insigniát.

 

Kimagasló aerodinamikai jellemzők, széles kiállás és klasszikus arányok teszik egyedien vonzóvá a jármű formatervezését. A belső tér békéjéhez, a kiváló úttartáshoz és a tágas térhez is hozzájárulnak. Ki mondta, hogy a szépség csak felszínes lehet?


Enlarge

Belső formatervezés

Nyissa ki bármelyik Insignia ajtaját, és azonnal látható a minőség és a modern formatervezés. A szárny formájú műszerfal az ajtópanelekbe ível, ezáltal bensőséges, mégis rendezett benyomást kelt. Ugyanez igaz a tárolóhelyekre is.

 

Figyelje meg, milyen tökéletesen illeszkedik a modern technika – mint például a vezetőtájékoztató kijelző és a nyolccolos képernyők, az alacsonyan elhelyezkedő érintőképernyő, a kormánykerékre telepített kezelőszervek és a többi elem – a hagyományos minőséghez...


Enlarge

A bőrborítás nyújtotta luxus

A természetes, elegáns és kényelmes valódi bőr az igazi luxuskategóriájú belső tér fontos része. A kiváló minőségű finom nappabőr “Brandy” vagy “Indian Night” Jet Black színben minőségi megjelenést biztosít, melyet még tovább emel a kontrasztos, hagyományos szegélyezés. Legyen perforált változat az ülésszellőzéshez, vagy sima bőr a tiszta eleganciához, összetéveszthetetlenül vonzó.


Enlarge

Drive

Az Insignia Edition változaton alapuló, és ugyanolyan nagyvonalúan felszerelt Insignia Drive saját stílust testesít meg az exkluzív felületű és tapintású Wega/Atlantis ülésekkel. Ha még nagyobb kényelemre vágyik, az AGR tanúsítású Opel ergonomikus sportülések – szövet vagy bőr változatban – hosszú távon, tartósan védenek a hátfájás ellen.