Ötajtós Opel Insignia – Kényelem

Tesztvezetés

Egy tesztvezetés többet mond ezer képnél. Kattintson ide, és próbálja ki, milyen a valóságban.

Kérjen időpontot tesztvezetésre

Hasznos linkek

KIFINOMULTSÁG ÉS VEZÉRLÉS ÚJRADEFINIÁLVA.

Az Opel Insignia a kiváló minőségű anyagokat ötvözi a legkifinomultabb ergonómiával és technikával, a vezető és az utasok magas fokú és tartós kényelme, teljes körű komfortérzete érdekében.

Enlarge

Vezetőoldali/elsőutas-oldali ergonomikus AGR sportülések

Függetlenül attól, hogy Ön hogyan vezet, vagy milyen messzire visz az útja, létfontosságú az ülések kényelme. Az AGR (Kampány Az Egészséges Hátért), a kiváló ergonómiát támogató német központ által tanúsított, külön rendelhető ergonomikus sportülések beállítási lehetőségek széles skáláját kínálják, többek között deréktámaszt és üléspárna-hosszabbítást, így egyéni kényelmi igényeinek megfelelően tökéletesen beállíthatja üléspozícióját. Kaphatók csak vezetőnek, illetve a vezetőnek és az első utasnak is.

 

A csúcskategóriás, egy ujjal elektromosan működtethető, memóriás, fűthető és szellőztethető, perforált fekete vagy bézs bőrülések a legmagasabb luxus kategóriájába emelik az Opel Insigniát, de a kézi beállítású, textilbevonatú változatok ugyanolyan szintű ergonomikus alátámasztást biztosítanak.


Enlarge

HVAC és fűthető, bőrborítású kormánykerék

Fűthető kormánykerék? Fűthető vagy szellőző ülésvezérlés? A vezérlők ésszerűen vannak csoportosítva, közvetlenül a légkondicionáló és a párátlanítók mellett. A kétzónás elektronikus klímavezérlés kapacitív érintőképernyővel rendelkezik a könnyű és ösztönös vezérlés érdekében. Maximális kényelmet biztosít a vezető és utasa számára, akár melegre vágyik hideg reggeleken, akár hűvös levegőre fülledt nyári délutánokon.


Enlarge

Továbbfejlesztett parkolóasszisztens

A továbbfejlesztett parkolóasszisztens az első és hátsó érzékelők segítségével képes felismerni a megfelelő parkolóhelyeket, majd a központi kijelzőn megjelenített vizuális utasításokkal segít a beparkolásban. Nyomógombbal kapcsolható be, számítógép vezérli, és az akadályokat is észleli. A kormányzási szögeket és az irányokat szöveges és grafikus információ is mutatja. Az eredmény pedig tökéletesen párhuzamos parkolás, még szűk helyeken is.


Enlarge

Elektromos kézifék

Az Opel Insignia érintésre működő elektromos kéziféke biztonságosabbá teszi a parkolást, és csökkenti a vezető erőfeszítését. A visszagurulás-gátló, illetve lejtőn megállító opciókkal együtt pedig – amelyek mindegyike a lejtőn megállított autó elgurulását akadályozza meg – simán és erőfeszítés nélkül indulhat el, nagyobb kényelmet és biztonságot élvezve.


Enlarge

Open & Start

Az Opel Insignia kulcs nélküli rendszere kényelmes a mindennapi használat során, és hatékonyan véd lopás ellen. Az Open & Start az első ajtó kilincseiben és a lökhárítóban elhelyezett antennák útján felismeri a vezető felhasználói azonosító egységét (UID). Kinyitja valamennyi ajtó zárát, ha bármelyik ajtókilincs gombját megnyomják. A kulcs nélküli start/stop rendszer esetében az UID-t az autó belsejében található antennák azonosítják. Nincs hagyományos gyújtáskapcsoló, a kormánykerék reteszelése és kioldása elektronikus. A motor kulcs nélkül indítható és állítható le, a START/STOP gombbal. Szükség esetén a vezető ajtaja manuálisan is nyitható az UID-be épített behajtható kulccsal.


Enlarge

Praktikus tárolási megoldások

Az Opel Insigniában a kényelmesen elérhető zsebek és tárolórekeszek a vezető és az utasok keze ügyében helyezkednek el. Az ülések hátoldalán térképzsebek találhatók, ezen kívül ajtózsebek, vezető oldali tárolórekesz, első és hátsó pohártartók, hatalmas kesztyűtartó, valamint a hátsó középső kartámaszban tárolórekesz állnak rendelkezésre. Szeretné számítógépét vagy bármilyen más elektromos készülékét használni? Különleges szolgáltatás a padlókonzol 230 V-os elektromos hálózati aljzata.


Enlarge

Csomagtér

530 literes raktérfogata osztályának egyik legtágasabb csomagterű autójává teszi az Opel Insigniát. Térfogata bőségesen elegendő egy hosszú hétvégés programhoz, de bármely üzleti és szabadidős szükségletet is kiszolgál. A csomagtér a 60:40 arányban osztott hátsó üléstámla lehajtásával könnyedén bővíthető akár 1470 literesre; közben a fejtámlák a helyükön maradhatnak.