Négyajtós Opel Insignia – Kezelőfelület és infotainment
Négyajtós Opel Insignia – Gyakran ismételt kérdések az infotainment rendszerről

Kérdése van?

Ugorjon az Insignia infotainment rendszerének funkcióira vonatkozó Gyakran Ismételt Kérdésekhez (GYIK) a válaszokért.

Nézze meg a Gyakran Ismételt Kérdéseket (GYIK)

Tesztvezetés

Egy tesztvezetés többet mond ezer képnél. Kattintson ide, és próbálja ki, milyen a valóságban.

Kérjen időpontot tesztvezetésre

Hasznos linkek

LÁSSON TISZTÁBBAN.

A kijelzőkön pontosan azok az információk jelennek meg, amelyekre szüksége van, egyértelműen és könnyen érthetően, a kezelőszervek segítségével pedig Ön ösztönösen vezérelheti a funkciókat – az Insignia kezelőfelülete (HMI) könnyebbé és élvezetesebbé teszi a vezetést.

Enlarge

Kormánykerékre telepített kezelőszervek

Az opcionális kezelőszervekkel ellátott kormánykereket nemcsak megfogni jó érzés, hanem jól is néz ki. Tekintse meg a króm díszítések és a remek ergonómia kombinációját. Úgy tervezték, hogy a vezetőnek ne kelljen levennie szemét az útról.


Enlarge

3,5 colos vezetőtájékoztató kijelző

A belépő szintű 3,5 colos monokróm képernyő a bizonyíték arra, hogy semmi sem alapszintű az Insigniában. Ez kijelzi Önnek a fedélzeti számítógép információit, például a fogyasztást, az utazási információkat és a vezetőtámogató rendszerekkel kapcsolatos tudnivalókat.


Enlarge

4,2 colos vezetőtájékoztató kijelző

A 4,2 colos színes kijelző megjeleníti a szokásos fedélzeti számítógép információkat, ezen kívül audiorendszer vezérléssel, telefonfunkciókkal, navigációval és az Ön összes egyéb kedvenc funkciójához való hozzáféréssel egészül ki. Könnyen vezérelhető a kormánykerékre telepített kezelőszervekkel.


Enlarge

8 colos vezetőtájékoztató kijelző

Nagy, áttekinthető, színes, és tele van információval – ismerje meg a kormánykerék mögött elhelyezkedő nyolccolos, nagy felbontású vezetőtájékoztató kijelzőt. Úgy fejlesztették ki, és helyezték el,hogy az információ, kommunikáció és vezérlés minden vonatkozását közvetlenül, szavakban és grafikusan is átadja. Tour módból Sport módra kapcsoláskor digitálisról analóg módra vált a kijelző, és közvetlen információkat jelenít meg a járműrendszerekről.


Enlarge

R300 rádió

Mennyi információt szeretne? A belépő szintű R300 színes rádió 4,2 colos színes információs kijelzőt, hét hangszórót és 25 előválasztási lehetőséget kínál. Az aux-in bemenet és az USB az alapfelszereltség része. 4x20 W teljesítményű kimenettel, hat hang-előbeállítással, valamint sebességfüggő hangerő- és basszusszabályozással.


Enlarge

R400 Bluetooth®-kapcsolattal

Az R400 az R300 jellemzőin felül kormánykerékre telepített vezérlőszervekkel és Bluetooth®-kapcsolattal szolgálja a hangvezérléssel párosított telefonkihangosítást és a zenelejátszást. Ha Önnek bonyolult vagy zsúfolt a naptára, a rendszer megad mindent szükségeset ahhoz, hogy Ön naprakész legyen és a helyzet ura maradhasson.


Enlarge

IntelliLink Touch R700

Helló, IntelliLink! A Touch R700 IntelliLink lehetővé teszi mindazon funkciók integrálását közvetlenül az Insignia felhasználói felületére, amelyeket leggyakrabban használ az okostelefonjáról vagy a táblagépéről. Így ezek a funkciók a nyolccolos színes érintőképernyőről vezérelhetők.

 

Az érintőképernyő akár nyolc alkalmazást is kínál képernyőnként, kényelmes ’Vissza’ vagy ’Kezdőlap’ gombbal lehet visszatérni a kezdőlapra. A képernyők száma az Ön által megadott adatoktól függ. Egy alkalmazástálca segítségével egyik alkalmazástól a másikhoz ugorhat anélkül, hogy vissza kellene térnie a kezdőlapra. A kezdőlapot is pontosan a saját ízlésének megfelelően konfigurálhatja. Akár 60 konfigurálható kedvencet, állomást, zenét, telefonszámot stb. tárolhat könnyedén, és ugyanilyen könnyen érheti el vagy távolíthatja el őket.

 

Hangfelismeréssel is rendelhető, de lehetőség van a középkonzol alsó részére felszerelt érintőképernyő használatára is a rádióállomások váltásához, a kedvencek megadásához és telefonhívások indításához. Gyakorlatilag tehát az infotainment rendszer háromféle módon vezérelhető: hanggal, kormánykerékről vagy érintőképernyőről. Öné a választás.

 

Az okostelefon típusától függően felolvassa a beérkező SMS-eket, és gombnyomásra elküld előre megírt válaszokat.

 

Egyébként a technikán túl maga a rádió is kiváló. Lenyűgöző a hangminőség. USB, aux-in bemenet, hangvezérlés minden forráshoz, továbbá Bluetooth® telefon-kihangosítás és telefon alapú hangfelismerés tartozik hozzá. A DAB/DAB+ és a DMB-R külön rendelhető.


Enlarge

IntelliLink Navi 900

A Navi 900 IntelliLink a Touch R700 IntelliLink valamennyi megoldását tartalmazza az okostelefonok Bluetooth®- integrálásához, ezen kívül csúcsminőségű navigációval egészül ki. A térképen kétdimenziós és háromdimenziós megjelenítés között lehet váltani, a folyamatos nagyítás és görgetés egyértelmű orientációt nyújt.

 

Tapasztalni fogja, hogy gyerekjáték az úti cél megadása. A nyolccolos színes érintőképernyőn kívül egyszeri hangutasításokat is alkalmazhat.


Enlarge

BOSE® hangrendszer

A felsőbb kategóriájú IntelliLink Touch R700 és IntelliLink Navi 900 rendszerekhez választhatja a speciális kialakítású BOSE® hangrendszer által nyújtott prémium szintű luxust. Ez 8 magas követelményeknek megfelelő hangszóróval rendelkezik. 4x25 W és 2x50 W teljesítménykimenet áll rendelkezésre, Bose® digitális hangprocesszorral a koncerttermi tisztaság és a térhatású hangzás érdekében. Egyik nagy előnye, hogy Ön maga állíthatja be a hang egyensúlyát a 6 sávos grafikus hangszínszabályozó segítségével.