Előző
 • A NÉGYAJTÓS INSIGNIA.

Következő
Előző
 • A MEGTESTESÜLT KIFINOMULTSÁG.

  Az Insignia áramvonalassága csökkenti az üzemanyagköltséget és kiküszöböli a belső zajt. A négyajtós modell az áramvonalas formatervezés mesterműve.

 • ÜLJÖN BE ÉS LAZÍTSON.

  Élvezze a tágas, minőségi anyagokból készült, prémiumkategóriájú belső teret. Válassza a több irányban állítható AGR1 ergonomikus első sportüléseket, és élvezze az osztályon felüli utazást.

   

  1 Egészséges Hát Munkacsoport

 • KÍVÁNSÁG-KEREKEK.

  Alakítsa kedvére Insigniáját a könnyűfém keréktárcsák választékával. A 16–20 colos méretek tökéletesen illenek az Insignia hangsúlyos sárvédőívéhez és sportos vonalaihoz.

 • OPC LINE SPORT CSOMAGOK.

  Az Insignia sportos megjelenéséért válassza az autósport stílust Opel Performance Center (OPC) Line csomaggal.

Következő
Előző
 • KÜLSŐ

 • BELSŐ

 • KERÉKTÁRCSÁK

 • OPC LINE SPORT

Következő
Előző
 • BIZTONSÁGOS TÁVOLSÁGOT TART.

  Az Opel adaptív sebességtartó automatikája sokkal pihentetőbbé teszi a vezetést, különösen araszoló városi forgalomban. Autóját biztonságos távolságban tartja az előtte haladó járműtől.

 • AZ ÖN BIZTONSÁGÁT TARTJA SZEM ELŐTT.

  Az Insginia aktív biztonsági rendszerei, mint az oldalsó holttérfigyelő, a sávváltásra figyelmeztető és a sávelhagyásjelző, sokkal biztonságosabbá teszik a vezetést.

 • SOKOLDALÚ BIZTONSÁG.

  Nagyobb biztonság, kevesebb stressz. Az Opel Eye első kamera jelzőtábla-felismerést, ráfutásra figyelmeztetést, vészfékezést és követésitávolság-jelzést biztosít.

 • ADAPTÍV FÉNYSZÓRÓRENDSZER PLUS.

  Optimális látási viszonyok éjszaka. Az AFL+ a különböző vezetési helyzetekhez igazítja a Bi-Xenon fényszórót.

Következő
Előző
 • ALKALMAZKODÓ SEBESSÉGTARTÓ AUTOMATIKA

 • VEZETŐTÁMOGATÁS

 • OPEL EYE

 • ADAPTÍV FÉNYSZÓRÓRENDSZER PLUS

Következő
Előző
 • VÁLASSZON TELJESÍTMÉNYT.

  Fedezze fel nagy teljesítményű, megbízható és hatékony motorjaink kínálatát. Az Insignia már az új suttogó dízeleket is kínálja: alacsony zajszint és csekély károsanyag-kibocsátás, gyors reagálás és nagy nyomaték.

 • KAPCSOLJON FEL!

  A választás az Öné. Manuális vagy automata. A hatékony hatfokozatú sebességváltó az egész választékban alapfelszereltség, választhatóan manuális és automatikus kivitelben.

 • AZ ÚTFOGÁS ÉRZÉSE.

  Nagyobb biztonság és vezetési élmény: az Insignia opcionális adaptív 4x4 rendszere bármilyen körülmények között javítja a vezethetőséget és a stabilitást.

 • SPORT ÜZEMMÓD. MÉG TÖBB ÉLVEZET.

  A FlexRide kapcsoló egyetlen megnyomásával hozzáigazíthatja Insigniája menetdinamikáját saját hangulatához. A FlexRide még élvezetesebbé teszi a vezetést.

 • VÁLTSON ZÖLDRE ECOFLEX-SZEL.

  Start/stop rendszer, aktív hűtőrács, a nitrogén-oxid kibocsátást csökkentő BlueInjection motorok és ecoFLEX technikák biztosítják a maximális üzemanyag- és költség-hatékonyságot.

Következő
Előző
 • MOTOROK

 • SEBESSÉGVÁLTÓK

 • ADAPTÍV 4X4

 • FLEXRIDE RENDSZER

 • ZÖLD TECHNIKÁK

Következő
Előző
 • Opel, Insignia Notchback, Connectivity, OnStar

  SZEMÉLYES CSATLAKOZÁSI- ÉS SZERVIZASSZISZTENS.

  Az Opel OnStar a biztonság összehasonlíthatatlan érzését nyújtja, a nap 24 órájában, az év 365 napján. Egy gombnyomással hozzáférhet egyedi szolgáltatásainkhoz, szinte bárhol Európában.

 • EGYSZERŰEN OKOS.

  Egyszerűen okos. Hozza ki a legtöbbet a vezetéssel töltött időből remek infotainment rendszereinkkel.

 • PRÉMIUM HANGZÁS.

  Vegye körbe magát az opcionális, csúcskategóriájú, nyolc hangszórójával világszintű hangzást biztosító Bose® rendszer nagy teljesítményű, prémium hangzásával.

 • TESTRESZABOTT VEZETÉSI INFORMÁCIÓK.

  A vezetői információs központ három különböző kijelzője közül választhat. Úgy tervezték őket, hogy tökéletesen működjenek a következő generációs infotainment rendszerrel.

Következő
Előző
 • ONSTAR

 • INTELLILINK

 • R300/R400

 • BOSE® HANGRENDSZER

 • INFORMÁCIÓS KIJELZŐ

Következő

TARTOZÉKOK - AZ ÖN IGÉNYEI SZERINT

Az eredeti Opel tartozékokkal kifejezheti önmagát, és kihozhatja a legtöbbet autójából.
Opeljéhez tervezve és tesztelve.

A képek eltérhetnek az értékesített terméktől.

Close

Az Insignia adaptív 4x4 rendszere elosztja a motornyomatékot az első és a hátsó tengely, valamint a bal és a jobb hátsó kerék között. Ez az elosztás maximális tapadást, stabilitást és kiemelkedő menetdinamikát biztosít.

Close

Dízel, benzin vagy LPG? A sima járású 88 kW (120 LE) és 100 kW (136 LE) teljesítményű suttogó dízelek csendesek és hatékonyak. A 100 kW (136 LE) teljesítményű 1.6 CDTI CO2-kibocsátása csak 104 g (vegyes használatban)1.

 

A 125 kW (170 LE) teljesítményű 1,6 literes benzinmotor zaj- és vibrációs szintje alacsony. A leggazdaságosabb és leginkább környezettudatos választás az 1.4 turbótöltésű LPG: fogyasztás (l/100 km): vegyes használatban 7,6–7,9 (5,9–6,1); CO2-kibocsátás (g/km): vegyes használatban 124–128 (139–144).

1A 715/2007/EK és 692/2008/EK rendelet szerint (azoknak a megfelelő időpontban hatályos változatai alapján).

Close

Oldalsó holttérfigyelő (SBZA)
Ha egy jármű az Insignia egyik oldalán belép a holttérbe, figyelmeztető ikon jelenik meg az oldalsó tükörben.

 

Sávváltásra figyelmeztető (LCA)
Radar érzékeli a gyorsan közeledő járműveket akár 70 méterrel Ön mögött, és figyelmeztetést ad. Figyelmeztető jelzés villan fel, ha Ön sávváltásra készülve irányváltást jelez.

 

Sávelhagyásjelző (LDW)
Ha véletlenül kisodródik a sávjából, a sávelhagyásjelző bekapcsol egy ikont a műszerfalon, és hangjelzéssel is figyelmeztet.

Close

Az Insignia adaptív sebességtartó automatikája (ACC) könnyebbé és biztonságosabbá teszi a vezetést nagy forgalomban. A sebesség és a távolság beállításával aktivált rendszer automatikusan gyorsít és fékez Ön helyett. Radarérzékelővel figyeli az elöl haladó járműtől mért távolságot, az Insignia sebességének módosításával automatikusan tartva az Ön által választott távolságot. Automatikus sebességváltóval az adaptív sebességtartó automatika akár teljesen le is állítja az autót.

Close

Érzékelők gyűjtik az adatokat a fény- és időjárási viszonyokról, a sebességről, az elöl haladó autókról, a szembe jövő autókról és a kormányzás szögéről. Az optimális látási viszonyok érdekében az AFL+ automatikusan vezérli a fénycsóva erősségét, szögét és eloszlását. Az AFL+ nyolc fénycsóva-beállítása megfelel a közlekedési helyzetnek és a külső körülményeknek.

Close

Az Opel Eye kamerarendszer út közben figyelmeztet a potenciális veszélyekre.

 

A jelzőtábla-figyelő felismeri és megjeleníti a sebességkorlátozásokat és egyéb közlekedési jelzéseket.

 

A követésitávolság-jelző mutatja az elöl haladó autótól mért távolságot, ezzel segítve a biztonságos távolság betartását.

 

A ráfutásra figyelmeztető sétatempónál nagyobb sebességnél automatikusan ad vizuális és akusztikus figyelmeztetést, ha Ön túl gyorsan közelít lassabban mozgó járművekhez. Automatikusan és finoman működésbe hozza a féket – és érzékenyebbé tesz, felkészülve arra az esetre, ha a járművezetőnek erősen kell fékeznie.

Close

A FlexRide valós időben állítja be a lengéscsillapítókat a kiváló úttartás érdekében. Alkalmazkodik a gázpedálhoz, az ESP-hez és a kormányzáshoz, valamint – ha van – az összkerékhajtáshoz és az automatikus sebességváltóhoz is.

 

Váltson vezetési módot bármikor:
- Sport, ha gyors reakciókra vágyik
- Tour, ha nyugodt autózást szeretne
- Standard, ha gazdaságos fogyasztásra és kifinomultságra vágyik

Close

Az OPC Line Külső csomag kettős króm kipufogót1, hátsó légterelőt, oldalsó küszöbborítást, illetve első és hátsó szoknyalemezt tartalmaz.
Az OPC Line Belső csomag sötét tetőkárpitot, OPC kormánykereket, OPC sebességváltót és versenypedálokat tartalmaz. Ha automata járműve van, kérhet Forma 1 stílusú füleket2 a bőrborítású kormánykerékre.
A Recaro sportülések3 perforált fekete bőrből készülnek, fűthetők, nyolc irányban állíthatók, deréktámaszuk négy irányban állítható.

1Csak bizonyos motorok esetében látható.
2Automata sebességváltóval kapható.
3Külön rendelhető Sport és Cosmo változathoz.

Close

Az Insignia minden korlátot lebont az autó, a vezető és a digitális tartalmak között. A Navi 900 IntelliLink® videókat játszik le külső eszközökről USB útján, és zene is hallgatható vele Bluetooth®-képes hordozható eszközökről.

 

Az Apple CarPlay1 menet közben hozzáférhetővé teszi iPhone készüléke funkcióit járműve kijelzőjén: így Ön telefonálhat, üzeneteket küldhet és fogadhat, és zenét hallgathat. Az Android Auto2 kompatibilitás hasonló funkciókkal 2016 során válik elérhetővé.

 

1 Az Apple CarPlay és az Apple az Apple Inc. védjegye, amely az USA-ban és más országokban van bejegyezve.
2 Az Android a Google Inc. védjegye.

Close

Az R300 Color rádió 4,2 colos színes információs kijelzőt és hat hangszórót kínál. Az aux-in bemenet és az USB alapfelszereltség; a CD-lejátszó és a digitális rádió (DAB/DAB+/DMB-R) külön rendelhető. Különböző hang-előbeállításai is vannak, pl. sebességfüggő hangerő-, hangzás- és basszusszabályozás.

 

Az R400 Color még több funkciót kínál, példáulkormánykerékről vezérlést és Bluetooth® csatlakozást. Ennek révén kihangosítással és hangfelismeréssel telefonálhat csatlakoztatott okostelefonjáról, és zenét hallgathat kábelek nélkül.

Close

Érezze a minőségre és az anyagokra fordított figyelmet. A vezetőhely emberközpontú kialakításának köszönhetően minden jól elérhető helyen van. A nyolccolos érintőképernyőjű opcionális infotainment rendszer megkönnyíti a kapcsolattartást. Kárpitok széles, prémium szövetekben és finom bőrökben bővelkedő választékával egészítheti ki a belső teret. Az AGR1 ergonomikus sport-vezetőülés megtámasztja a hátat hosszú utazásokon. A beállítási funkciók széles választékával beállíthatja ülését, hogy pihentetőbb legyen a vezetés.

1 Egészséges Hát Munkacsoport

Close

A karcsú és gyönyörűen kiegyensúlyozott négyajtós Insignia az Opel díjnyertes, szoborszerű formatervezésének izmos vonalait ötvözi mindössze 0,25 légellenállási együtthatóval. A klasszikus kupé-sziluettet a tetővonalnak az integrált hátsó légterelőbe beolvadó íve hangsúlyozza. A széles kiállás segít a stabilitás és a vezethetőség maximalizálásában.

Close

A start/stop rendszer leállítja a motort, amikor az autó megáll, és automatikusan elindítja, amikor Ön lenyomja a kuplungot. Ezáltal álló helyzetben az autó nem bocsát ki káros anyagot. Az aktív hűtőrács csökkenti a fogyasztást a hűtőrács lezárásával, amikor lehetséges. Az (innovatív) BlueInjection technikának köszönhetően jelentősen csökken a nitrogén-oxid kibocsátás.


Fogyasztás (l/100 km): városban 4,5–11,4, városon kívül 3,3–6,4, vegyes használatban 3,8–8,2; CO2-kibocsátás (g/km): vegyes használatban 99–192. A 715/2007/EK és 692/2008/EK rendelet szerint (azoknak a megfelelő időpontban hatályos változatai alapján).

Close

Automatikus baleseti riasztás. Ütközéskor az OnStar-tanácsadó automatikusan riasztást kap.
Wi-Fi. Stabil 4G/LTE internet a jövőben akár hét készülékhez.
Okostelefon-funkció. Zárja be/nyissa ki az ajtót, ellenőrizze az olajat stb., távolról.
Támogatás ellopott jármű esetén. Az OnStar segít megtalálni autóját és megakadályozni beindítását.
Járműdiagnosztika. Az OnStar képes távolról is ellenőrizni autója állapotát.
Úticél-letöltés. Megváltoztatja az útvonalat? Töltesse le az OnStarral az úti célt a műholdas navigációs rendszerbe.

 

Előfordulhat, hogy néhány funkció nem áll rendelkezésre az Ön régiójában, vagy az adott felszereltségi szinthez. Kattintson ide a potenciális korlátozások áttekintéséhez.

Close

A 3,5 colos (9 cm) alapszintű monokróm kijelző a járműinformációkat mutatja, például az üzemanyag-fogyasztást, az utazási információkat és a vezetőtámogató rendszereket.

Opcionális rádió rendelése esetén 4,2 colos (10,7 cm) színes kijelzőt kap, kezdőlapja tartalmazza a jármű funkcióit, az audió, a telefon, a navigációs rendszer és a jármű beállításait, és mindez vezérelhető a kormánykerékről.

Az opcionális, nyolccolos (20 cm), nagy felbontású kijelzőről minden információ és kommunikáció közvetlenül vezérelhető. Válassza a Tour módot (digitális kilométeróra, több médiainformáció) vagy a Sport módot (analóg műszerek és több járműrendszer-információ).