New Opel Cascada - Safety

Tesztvezetés

Egy tesztvezetés többet mond, mint ezer kép. Kattintson ide, és próbálja ki, milyen a valóságban.

Kérjen időpontot tesztvezetésre

Hasznos linkek

BIZTONSÁG ÉS LELKI NYUGALOM.

Miért ne rendelkezhetne a vászontető is egy keménytető biztonsági jellemzőivel? A kérdésre a szerkezetépítés, a nagy szakítószilárdságú anyagok és a külön borulásvédelem terén történt fejlődés megadta a választ. Rendelkezik.

Enlarge

A mélyben rejlő erő

Az Opel Cascada extra karosszéria-keresztmerevítőkkel megerősített, merev biztonsági szerkezettel öleli Önt körül. Ezt az ütközés erejét elnyelő és a terhelést elosztó megoldások egészítik ki. A préseléssel edzett kecses szélvédőoszlopok nyomásedzettek, és az ajtók alá kemény, acél merevítőrudak nyúlnak. Ezek átlós védőrudakkal akadályozzák meg, hogy karambol esetén bármi bejuthasson az utastérbe.

 

A hátsó részben a bukócsövek a hátsó szerkezet legerősebb részéhez vannak rögzítve. Általában elegánsan látókörön kívül maradnak. De ha valaha szüksége lenne rájuk, a légzsákok érzékelői egy szempillantásnál rövidebb idő alatt aktiválják őket, hogy készen álljanak az Ön védelmére.


Enlarge

Kifinomult passzív biztonság

Az extra fejvédelmet biztosító, túlméretes oldallégzsákokkal kombinált teljes méretű első légzsákok minden Opel Cascada alapfelszereltségének részét képezik. Ezek a csúcstechnikájú védelmi funkciók tökéletes összhangban működnek a többi biztonsági intézkedéssel a maximális védelmi hatás érdekében.

 

Ezen túl pirotechnikai úton aktiválható, speciálisan kifejlesztett kettős öv előfeszítő gondoskodik arról, hogy Önt biztonságosan, optimálisan védett helyzetben tartsa. Az ülésvázak és a tartók szintén fontos biztonsági szerepet játszanak, akárcsak az Opel jól bevált aktív fejtámaszai. Ezek ütközéskor felfelé és előre mozdulnak, ezáltal védik a nyakcsigolyákat és a felsőtestet a sérülésekkel szemben. Eközben a test alsó részénél a hasonlóképpen jól bevált pedálkioldó rendszer ütközés esetén kioldja a pedálokat, ezzel segít megelőzni a lábfej és az alsó lábszár sérüléseit.


Lopásgátló védelem

Az Opel Cascada riasztórendszerét is a teljes lelki nyugalom biztosításának célkitűzésével tervezték. Bármely behatolási kísérlet hatására villogni kezdenek a lámpák és bekapcsol a riasztó hangjelzése. A saját tápellátású rendszer a teljes járművet és tartalmát őrzi, az alkatrészeket és a kerekeket is beleértve.