New Opel Cascada - Comfort and Infotainment

Tesztvezetés

Egy tesztvezetés többet mond, mint ezer kép. Kattintson ide, és próbálja ki, milyen a valóságban.

Kérjen időpontot tesztvezetésre

Hasznos linkek

KÉNYEZTETVE, INFORMÁCIÓVAL ÉS SZÓRAKOZTATÁSSAL ELLÁTVA.

Ha kényelemről van szó, a részleteken múlik minden. Az Opel Cascada belső terének komfort és kényelmi szintjei nem csak megjelenésükben impozánsak, hanem Önnel és Önért dolgoznak. A szellőző ülésektől a korszerű navigáción át a hangrendszerig és csatlakozásig Ön alakíthatja ki a saját tökéletes hangulatát és környezetét.

Enlarge

Biztonsági öv előreadó

Az Opel Cascada hosszú ajtói megkönnyítik a ki- és beszállást, különösen a hátsó ülésen utazóknak, de ez azzal is járhat, hogy Önnek nyújtózkodnia kell, ha el akarja érni a biztonsági övet. Ezért az Opel Cascada elektromos biztonságiöv-előreadóval van felszerelve, amely könnyedén előrecsúszik, és az övcsatot kényelmesen az Ön keze ügyébe készíti.

 

Vállmagasságban, az ajtók mögé van beszerelve, a folyamat teljesen automatikus. Az ajtó záródásával és a gyújtás bekapcsolásával aktiválódik. Amint Ön bekapcsolja a biztonsági övet, az előreadó szerkezet automatikusan visszahúzódik.


Enlarge

Elektromos „Easy Entry” rendszer

További kiemelkedő funkció a hátsó ülések elektromos Easy Entry rendszere. Mikrokapcsoló aktiválja, nem kell gombot megnyomni vagy reteszelést kioldani. Az üléstámla előremozdítása elég a működés aktiválásához. Az ülés ekkor a normál beállítási sebesség kétszeresével csúszik előre, és ugyanilyen hatékonyan vissza is tér a kiindulási helyzetébe, ha az üléstámlát hátrafelé mozdítjuk.


Enlarge

Szellőző, elektromosan állítható ergonomikus sportülések

Az orvosilag tanúsított, több irányban állítható ergonomikus sportülések a négy irányban állítható elektropneumatikus deréktámasszal és kihúzható első üléspárnákkal a sportosság és a támasz tökéletes keverékét nyújtják, megfelelve az Opel Cascada természetének.

 

Az opcionális elektromos állítási lehetőség és a bőr megnövelik az ülések kényelmi szintjét. Ha a 3 fokozatú ülésszellőzés és a bőr kombinációját választja, különleges luxus mellett dönt – különösen forró, párás időben. A kapcsoló közvetlenül az ülésvázon található, a hűtő hatás pedig pillanatokon belül érezhetővé válik.


Enlarge

Légkondicionáló opciók

A közvetlen vagy közvetett napfény kényelmetlenül fel tudja forrósítani a bőrkárpitot. Ezért a hő felgyülemlését csökkentő, hővisszaverő opcióval rendelhető finom bőr határozottan jó hír. Ez a fekete bőr kivitelű Opel Cascada modellhez kapható, és akár 30 fokkal is csökkentheti a felületi hőmérsékletet közvetlen vagy közvetett napfény esetén.

 

Az elektronikus klímavezérlés lehetővé teszi mindkét első utas számára, hogy saját maguk válasszák ki és állítsák be a számukra ideális hőmérsékletet. Ezután érzékelők biztosítják a beállított hőmérséklet pontos megtartását.

 

Egy további, magyarázatot nem igénylő jellemző a fűtött kormánykerék. Nem csak a hideg reggelek csípősségét enyhíti, hanem az esti vagy éjszakai, nyitott tetővel történő utazást is sokkal élvezetesebbé teszi.


Enlarge

Információs és szórakoztató rendszerek

Ön bármilyen zenét is szeret, és bárhová vezessen is az útja, az Opel Cascada a megfelelő információs és szórakoztató csomagot kínálja. Kristálytiszta navigáció, amely elvezeti Önt a látványosságokhoz és az érdekes helyekre, illetve remek hangzás a személyes letöltéseihez – mindez csak Önre vár.

 

CD rádiók

A CD 300 rendszer jellemzői: 3 x 6 rádióállomás előválasztása, 4 x 20 W teljesítmény, 6 egyedi hangszóró, továbbá MP3, aux-in bemenet és kormánykerékre telepített kezelőszervek. A CD 400 Plus rendszer ugyanazokkal a specifikációkkal rendelkezik, mint a CD 300 rendszer, de grafikus információs kijelzőt, 6x6 előválasztást és dinamikus hangprocesszort is tartalmaz.

 

CD 600 IntelliLink

Az IntelliLinkkel okostelefonja tökéletesen integrálható az autóba, és a legfontosabb funkciók a nagy felbontású hétcolos színes kijelzőn jelennek meg – ezzel a CD 600 IntelliLink új mércét állít fel a kényelem, csatlakoztathatóság és biztonság terén. Telefonáljon, játsszon le zenei fájlokat a Gracenote® kezelővel, hallgassa meg bejövő sms-eit vagy nézzen meg USB útján feltöltött képeket – miközben keze mindvégig az integrált kezelőszervekkel felszerelt kormánykeréken marad. Ha tolatókamera opciót is kér, a nagy kijelző képernyőként is szolgál, és biztosítja, hogy Ön tolatás közben is előre nézhessen.

 

Navi 950 IntelliLink

A csúcsminőségű navigációs rendszer az IntelliLink minden előnyét rendelkezésre bocsátja az okostelefon széleskörű integrációja érdekében, ezen kívül navigációt háromdimenziós panoráma-nézettel és a célállomás megadását egyszeri hangutasítással. A térképszoftver a belső memóriában van tárolva a gyors hozzáférés érdekében, és USB útján bármikor frissíthető.

 

A Navi 650 alapvető navigációs funkciói ugyanezek. A mobiltelefonhoz csatlakoztatás érdekében opcionálisan Bluetooth® kapcsolattal is rendelhető, így hangutasításokkal vezérelhető a kihangosítórendszer.