Tesztvezetés

Egy tesztvezetés többet mond, mint ezer kép. Kattintson ide, és próbálja ki, milyen a valóságban.

Kérjen időpontot tesztvezetésre

Hasznos linkek

Az OPEL CASCADA tartozékai.

A Cascada mindazt a színvonalat, kényelmet és sokoldalúságot nyújtja, amelyre Önnek szüksége van – ezenkívül az Opel egy sor testreszabási lehetőséget kínál, amelyekkel Ön kabrióját saját ízlése szerint alakíthatja. Kiváló minőségű tartozékok választéka egészíti ki és fokozza még tovább a Cascada elegáns megjelenését.

Enlarge

Optikai tuning és OPC Line

Készen áll rá, hogy kitűnjön a tömegből? Kezdje itt. Nagyszerű a kínálatunk optikai tuning termékekből és kiegészítőkből, hogy egyedivé varázsoljuk Opeljét. Az Opel Performance Center és az OPC Line az exkluzív megjelenést, a kifinomult technikát és az izgalmas teljesítményt képviseli. Alkosson meg egy autót, amely kitűnik a tömegből.


Enlarge

Szállító- és tartórendszerek

Az Opellel mindent könnyen magával vihet. Rugalmas szállító- és tartórendszereink széles kínálata tökéletes megoldást nyújt az Ön minden utazási és sportolási igényének kielégítésére. Választékunk eredeti Opel termékekből és együttműködő partnerünk, a szállítórendszerek területén piacvezető Thule termékeiből áll.


Enlarge

Komfort és kényelem

Érezze magát otthon. A benne töltött rengeteg időt tekintve az autó gyakran olyan, mintha a második otthonunk lenne. Katalógusunkban mindent megtalál, ami az Opel impozáns külsejéhez és az Ön kényelméhez szükséges: belül és kívül, az autószőnyegektől a csomagtérrendező rendszerekig, és még sok minden mást.


Enlarge

Információs és szórakoztató rendszer

Még élvezetesebbé teszik az utazást – lenyűgöző az Opel információs és szórakoztató rendszereinek teljesítménye. Maradjon elérhető a Bluetooth® alapú kihangosító készletek, a navigációs rendszerek, térképfrissítések és különböző multimédia-csatlakozások segítségével.


Enlarge

Keréktárcsák

Tegye egyedivé Opeljét új kerékkészlettel. Ízlésének megfelelően választhat az eredeti Opel könnyűfém keréktárcsák nagyszerű választékából‏, hogy még személyesebb jelleget kölcsönözzön autójának.‎ Élvezze az eredeti Opel tartozékok stílusát és minőségét.