Előző
Következő
Előző
Következő

Bluetooth® kompatibilitás

Mobil eszközeit biztonságosan és kényelmesen szeretné az autóban használni?

További információt talál a hívás kihangosításról, zenehallgatásról és egyéb lehetőségekről.

Kompatibilis mobiltelefonok

OPEL ASTRA SPORTS TOURER.

Gyorsan reagáló, ösztönszerű és kifinomult családi autó.

Az Opel Astra Sports Tourer új és stílusos megjelenésével üdítőleg hat a piacra. Innovatív felfüggesztésének és modern technológiájának köszönhetően kiváló vezetési élményt nyújt. Vegye ehhez hozzá a gyorsan reagáló és hatékony motorokat, a plusz csomagteret és a sokoldalúságot, és olyan lenyűgöző járművet kap, amely új szintre emeli a mindennapi vezetést.

 

A hagyományos kombi helyett egy stílusos, nagy térrel rendelkező és rugalmas autóra vágyik? Tekintse meg az Opel Astra Sports Tourer kiváló jellemzőit.

  • Sportos formaterv
  • Innovatív kényelmi berendezések
  • Lenyűgöző vezetési dinamika
  • Azonnal reagáló motorok
  • A legmodernebb biztonsági funkciók

Enlarge

A dizájn, ami beindít

Az Opel Astra Sports Tourer alakjának magabiztos vonalait jellegzetes fénymintázatú világítása emeli ki. Sportos, mégis elegáns – az 5 ajtós Astra izgalmas formatervezése rugalmas és sokoldalú kombivá formálva.


Enlarge

Kényelem és minőség

A minőség érzete és a külsejét jellemző sportos vonzerő az Opel Astra Sports Tourer belsejében is tetten érhető. Stílusos vezetőorientált ergonómia első osztályú kényelemmel, praktikus tárolási funkciókkal és sokoldalú térkihasználással párosítva.


Enlarge

Praktikumban verhetetlen

Az Opel Astra Sports Tourer belsejében mintegy 1550 literes sík raktér áll rendelkezésre. De ez csak egy előny a sok közül. Az autó elrendezhetősége, átszervezhetősége és pontosan az Ön igényeinek megfelelő átalakíthatósága újraértelmezi a sokoldalúság fogalmát.


Enlarge

Stílusos vezetés

Az Opel Astra Sports Tourer dinamikus autó, lenyűgöző menetkényelemmel, kivételes mozgékonysággal és az Ön igényeinek megfelelő, környezetbarát erőforrások széles választékával. Vele minden út élmény.


Enlarge

Környezetkímélő teljesítmény

Az Opel Astra Sports Tourer egyik alapvető jellemzője a takarékos, tiszta energia, amellyel kimutatható üzemanyag-megtakarítás érhető el. Válasszon a benzin-, dízel- és LPG-üzemű motorok átfogó kínálatából.


Enlarge

Teljes biztonság

A csúcsminőségű Opel Safetec® aktív és passzív biztonsági rendszerek fémjelzik az összes Opel modellt. Az Astra Sports Tourer nyújtotta biztonság sosem volt még ennyire stílusos és mindenre kiterjedő.


Következő lépések
Következő lépések

További információk az Opel Astráról