AZ ÚJ CROSSLAND X.

Önnek tervezve! Munkaidő, állásidő, mi-idő, én-idő… a Crossland X bármire kész kivételes rugalmasságának, kategóriaelső innovációinak és határozott SUV megjelenésének köszönhetően!

JÓL NÉZ KI. ELŐRE TEKINT.

Prémium kategóriájú innovációk1, úgy mint a szemmagasságú kijelző, a 180 fokos panoráma tolatókamera, LED fényszórók és vészfékezés gyalogosfelismeréssel teszik még biztonságosabbá az autózást.

TÖBB ÉLET, KEVESEBB KORLÁT.

A Crossland X tökéletesen illik az Ön életstílusához, kivételesen sokoldalú és rengeteg tárolóhelyet kínál – bárhogy is alakuljon az Ön napja.

> 360°-OS NÉZET INDÍTÁSA

LEGYEN NAPRAKÉSZ!

Szeretne többet tudni az új Crossland X-ről?

Close

  • 410-1255 literes csomagtér
  • 40/60 arányban osztott, lehajtható és csúsztatható hátsó ülések és lehajtható kartámasz, amelyek lehetővé teszik a hosszú tárgyak berakodását is
  • Nagy belső tárolóhelyek
  • Kettős raktérpadló
Close

  • Az innovatív, szemmagasságú kijelző minden fontos vezetési információt megjelenít a látóterében, a kormánykerék és a szélvédő között.
  • Az adaptív LED fényszórórendszer 30%-kal jobban megvilágítja az utat a normál halogén fényszóróknál, és automatikusan alkalmazkodik az útviszonyokhoz az optimális látási viszonyok és biztonság érdekében.
  • Az automatikus vészfékező rendszer2 nem csak a járműveket, hanem a gyalogosokat is érzékeli. A rendszer folyamatosan méri a potenciális kockázatok távolságát. Ha a távolság túl kicsi, hangjelzéssel és vizuális jelzéssel figyelmezteti. Ha Ön nem reagál, a jármű automatikusan lassít. 30 km/h alatti sebességnél teljesen megáll. A rendszer ezáltal segíti a biztonság maximalizálását, különösen városi forgalomban.3
  • A centiméter-pontosságú parkolás érdekében a 180 fokos panoráma tolatókamera megmutatja az autó körüli területet. Kijelzi a hátsó kereszt irányú forgalmat, így könnyebbé és biztonságosabbá teszi az elindulást. A parkolás és az elindulás még gyorsabb a kihangosítható fejlett parkolóasszisztenssel.

 

1A felszereltség a felszereltségi szinttől függ.

22017 nyarától kapható

3Automatikusan működik 5-85 km/h között. 5-30 km/h között a lassulás mértéke 0,9 g a becsapódási sebesség csökkentéséhez ütközéskor. 30-85 km/h között a rendszer maximum 22 km/h-val csökkenti a sebességet. Ezen a küszöbön felül a vezetőnek kell fékeznie a sebesség további csökkentéséhez. Az automatikus vészfékező rendszer működési sebességtartománya az érzékelt akadálytól függ (mozgó célpont: 5-85 km/h; fix célpont: 5-80 km/h; gyalogos: 5-60 km/h).