Opel ecoFLEX modellek - áttekintés

Opel ecoFLEX - Overview

Opel ecoFLEX kínálat.

Vannak olyan autóvezetők, akik a környezet védelmét mindennél fontosabbnak tartják. Ha Ön is osztja ezt az elkötelezettséget, akkor az Opel igazi esélyt kínál, hogy hozzájárulhasson ehhez. Fedezzen fel egy sor környezet- és pénztárcabarát autót – az Opel ecoFLEX modelleket.

 

Az Opel ecoFLEX család egy sor olyan technológiát vonultat fel, amelyek együttese csökkenti az üzemanyag-felhasználást - és ez automatikusan alacsonyabb károsanyag-kibocsátást és alacsonyabb költségeket jelent.

 

Emellett meggyőződhet róla, hogy a környezetbarát autózás szórakoztató is lehet. Az ecoFLEX program a modellek és a teljesítménytartományok széles spektrumát fedi le. Válassza az életstílusának leginkább megfelelőt. Mindegyik azt a vezetési élményt nyújtja, amely az Opel egyik fő ismérve.


Enlarge

Az ecoFLEX koncepció

Az Opel ecoFLEX koncepció a stratégia, a motortechnológiák és a járműoptimalizálás egyedi keveréke. A környezetbarátabb autózás lehetőségét nyújtja a felhasználók szélesebb rétege számára, és segít az elkötelezett embereknek, hogy hozzájárulhassanak a környezet megóvásához..


Enlarge

ecoFLEX modellek

Szinte minden autós igényre létezik megfelelő ecoFLEX modell. Legyen az Astra, GTC Astra, Combo, Corsa, új Insignia, új Meriva, Mokka, Zafira Tourer, Zafira, Vivaro vagy Movano – nálunk az Ön rendelkezésére áll az igényeinek és választásának megfelelő környezetbarátabb közlekedés lehetősége.