Electric Experience

Corsa-e

8 250 000 FT-tól* 

ÚJ CORSA-E.

Egyszerűen felvillanyoz.

A jövőre kész német városi autó. 100%-ban elektromos. Készülj fel a felvillanyozó élményre a lenyűgöző kínálattal, a gyors töltéssel és a sportos teljesítménnyel. 2020 elejétől kapható. Fedezd fel az új Corsa-e modellt és kapcsolódó szolgáltatásainkat, hogy zökkenőmentesen és gondtalanul indulhass el az e-mobilitás útján.

Akár 337 km hatótáv.

HATÓTÁV

Az új Corsa-e lenyűgöző 337 km-es hatótávot (WLTP)* biztosít újratöltés nélkül. Tökéletes mindennapi használatra. Egyszerűen felvillanyoz - és egyszerűen lenyűgöző. Ma hová szeretnél utazni?

 

*A megadott, hatótáv-adatok előzetesek, és az új WLTP mérési eljárásnak megfelelően kerültek meghatározásra (a 715/2007/EK, és a 2017/1151 EU rendeletek szerint). Az EG típusjóváhagyás és a megfelelőségi tanúsítvány még nem áll rendelkezésre. Az előzetes értékek eltérhetnek a hivatalos végső típusjóváhagyási adatoktól. A mindennapi használatban tapasztalt érték számos tényezőtől függ, így eltérhet a feltüntetettől. Befolyásolják pl. a személyes vezetési stílus, az út jellemzői, a külső hőmérséklet, és a fűtés/légkondicionálás.

Akár 80%-ra feltölthető 30 perc alatt.

TÖLTÉS

Gyors és egyszerű: töltsd fel Corsa-e autód akkuját 0-ról 80%-ra mindössze 30 perc alatt1. Az Opel minden típusú használathoz kínál megfelelő töltési megoldást, így rugalmas maradhatsz mind a napi ingázás során, mind pedig hosszabb utakon. 


 

1Elvi érték, melyet a 337 km-es előzetes WLTP hatótáv alapján kalkuláltunk. 100 kW egyenáramú gyorstöltő használata esetén. Az érték a lemerült állapotból való töltés idejét tükrözi. A töltési idő függ az elérhető energia típusától, a töltő teljesítményétől, a külső hőmérséklettől és az akkumulátor hőmérsékletéről.

Nagyobb élvezet, nagyobb hatótáv.

SPORT & REGENERÁCIÓS MÓD
Milyen a vezetési stílusod? Az új Corsa-e a Te kezedbe adja a döntést: a sport mód az élvezeti faktort, a regenerációs mód a hatótávot növeli. Tiéd a választás!

Minimális zaj, maximális teljesítmény.

ZAJMENTES
Szennyezést a zaj is okozhat - de nem a Corsa-e modellben! Autód csendes elektromos motorjával aktívan hozzájárulhatsz a zajszennyezés csökkentéséhez is, ami még pihentetőbbé teszi a vezetést.

EGYSZERŰEN FELVILLANYOZ: E-MOBILITÁS KÖNNYEDÉN.

OPEL SZOLGÁLTATÁSOK ELEKTROMOS AUTÓKHOZ
Töltési lehetőségektől a mobilitási szolgáltatásokig: az Opel mindenre kínál megoldást. Az elektromos autózásra való átállás sosem volt ennyire egyszerű és kényelmes.
Fedezz fel még többet